Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Gratuluji. Obdivuji vaši silnou vůli. S detoxikací mám ty nejlepší zkušenosti. Praktikuji hroznovou dietu, asi týden, kombinovanou se sušenými švestkami, a urinoterapií. Dělá to opravdu zázraky. Reconnection, to slyším poprvé. Zkusím si zjistit, o co jde. Hladovka samozřejmě napomáhá duchovními růstu, mládnutí pleti, vyléčení všech nemocí atd.

0 0
možnosti
Foto

No nevím...ta hladovka mi přijde z důvodu duchovního růstu jako z nouze ctnost...Určitě 1x týdně jen pít celý den vodu a zeleninové koktejly, fajn...Ale tělo je z hmoty a dle mého názoru hmotu pro udržení potřebuje...Mládnutí pleti? Těžko říct, když člověk nejí a nebo velmi omezeně, tak nepřijímá ani potřebné živiny...Možná bude mít pán napjatou pleť, ale jako pergamen...Urinoterapie - každýho věc, jak se k tomu postaví, ale pořád vidím logicky v moči odpadní látky z těla a nevidím logiku v tom, proč by mne to mělo očisťovat...o předsudky nejde...Prostě i ve snaze být déle zdráv a mlád platí - všeho s mírou.

0 0
možnosti
MS

Otázka je, jak dlouho může někoho takový život bavit. Chcete docílit toho, abyste jedl jenom jednou denně a získal tak více času. Více času na co ? Abyste mohl makat 19 hodin denně ? :-P Jinak, pokud jde o to hubnutí, každý lékař vám řekne, že rychlé a masívní zhubnutí během extrémně krátkého období může poškodit srdce.

1 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Milane, být hubený je určitě příjemné. Jinak mě život baví, nejsem placený za čas strávený v práci, tvořím, tak  má pro mě můj 19-ti hodinový den své výhody. Zbývá mi čas na cestování, mohu se učit a přemýšlet, utvářet si své názory a ne jen věřit načteným moudrům. 19 hodin se hodí, mě tedy určitě :-). Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti

I63v70o 44Ž33á89č35e34k

9. 6. 2014 8:09

Uvidí se, jak dlouho budete žít.

0 0
možnosti
MK

Normální člověk jí 15x denně a je v pohodě. :-P

0 0
možnosti

I65v72o 71Ž67á91č61e62k

9. 6. 2014 8:13

Co je normální člověk, to je otázka. Já jsem třeba včera jedl jen jednou. Asi v 16:00 jsem si dal slušnou, ale ne extrémní porci guláše s těstovinami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik